16 Kasım 2012 Cuma

İddaa kazanma sırrı, kücük bir sistem (iddaa sırları)



Şimdi anlatacağım  bu iddaa kazanma sırrında söylenenleri doğru yapsanız, gündelik para akışınız olur. Ve kaybetme riskiniz sıfıra iner.



İddaa da çok bilinen ama iyi bir, İddaa sırrını size anlatacağım. Bu iddaa sisteminde ilk önce yapılması gereken şudur. 10 tl ile başladığımızı varsayalım. İlk önce küçük bir kupon yapıyoruz. Kaç oran olduğu önemli değildir. Bu iddaa kazanma sırrında 3 oyuna misli oynuyouz. Ama oyunları sallamıyoruz, iyice araştırıyoruz. Oran 2 olsa bile bize yeterlidir. Kazandığımızı varsayalım. kazancımız 20 Tl oldu. 10 tl yi, yani kendi yatırdığımız parayı cebe koyuyoruz.  Ve yeniden bu iddaa kazanma sırrı ile kupon yapıyoruz. kazancımız 40 tl oldu. Sonra ise 4 er tane ayrı ayrı 10 tl lik kupon yapypruz.. 
     Bu iddaa kazanma srrı ile gündelik para kazana biliriz. Unutmayın tek seferlik yuksek oranlı  para kazanmak yerine günlük para kazanmak her zaman iyidir..Bu blogda size kendi bulduğum ve internette araştırdığım binlerce iddaa kazanma sırlarını, kazanma tekniklerini anlatacağım.

1 yorum: